De ce sa alegi fotograful cu papion pentru nunta ta?

Dupa cum ai vazut, intrand pe site-ul meu, am ales un logo pentru activitatea mea: un papion, reprezentand eleganta, perfectiune, profesionalism, iar cand e colorat: umor si buna dispozitie. Sunt fericit ca am putut gasi acest logo, care sa simbolizeze toata activitatea mea si tot ceea ce eu imi doresc sa transmit clientilor mei.
Unul din primele lucruri la care un fotograf de nunta ar trebui sa fie atent este tinuta sa. Asta daca te respecta pe tine ca mire/mireasa si daca respecta eleganta evenimentului vostru. Eu am ales pentru mine si echipa mea sa purtam camasi si papioane, acest lucru in ciuda caldurii din zilele toride de vara.
Sunt fotograf de nunta insa, chiar daca stau numai in spatele aparatului foto, incerc sa ma adaptez codului vestimentar pentru a deveni si mai discret si pentru a evita comentarii de genul: “ala a venit la plaja sau la nunta?”
Inca de la inceputul nuntii si pana la sfarsitul acesteia, eu sunt acolo langa tine, fotografiind toate momentele importante de la nunta ta, imortalizand zambete si emotii, lacrimi si bucurii.

Alege eleganta si profesionalismul pentru nunta ta

Desigur, nu mizez doar pe tinuta vestimentara, incercand sa evoluez cu fiecare eveniment la care particip si sa realizez fotografii din ce in ce mai bune. Te invit cu mare drag sa imi vizualizezi portofoliul de fotografii pentru a te convinge de profesionalismul meu.

Cu drag,
Daniel Budau.