Servicii ireprosabile pentru nunta ta

Fiecare fotograf care se respecta, are o oferta de pachete foto pentru posibilii clienti. Eu am hotarat sa ofer clientilor mei cat pot de mult, de aceea am gandit un pachet foto si video cu extra servicii pentru o nunta superba.

Fotografii, filmare full HD, fum greu, artificii, porumbei voiajori, masina de baloane si lumini ambientale

Pentru ca nunta ta sa fie cu adevarat deosebita iti pun la dispozitie un pachet complet de servicii.
Porumbeii voiajori simbolizeaza dragoste, loialitate si puritate. Eliberarea acestora de catre miri este un moment spectaculor si plin de semnificatie.
Pentru dansul mirilor, cel mai important dans al serii, recomand utilizarea unei masini de gheata carbonica, ce va crea un fum greu la baza solului si va da impresia ca mirii danseaza pe nori pufosi. Este un moment magic, iar in combinatie cu artificiile si masina de baloane va rezulta un efect uimitor ce ii va lasa pe invitati cu gura cascata.
Pentru restul petrecerii, recomand utilizarea unor lumini ambientale ce vor intretine atmosfera impreuna cu ceea ce e indispensabil la o nunta si anume muzica.

Alege fotograful cu papion pentru nunta ta.

In incheiere as vrea sa precizez ca toate aceste servicii suplimentare fac nunta mai spectaculoasa si implicit fotografiile si filmarea mai reusite!