Fotograf nunta Deva

A trecut ceva timp de la nunta prietenilor nostri Gabriel si Nicoleta. Din pacate timpul prea scurt si prelucrarea indelungata a materialelor foto, ne impiedica sa postam fotografiile realizate atat de repede precum ne-am dori. Astazi vrem ca prin postarea noastra sa atingem un subiect destul de delicat, esential insa pentru realizarea unor fotografii de exceptie si anume, locatia.
Mereu le propunem mirilor nostri sa plece din aceeasi locatie, preferabil o camera de hotel sau pensiune mare, luminoasa si cu detalii de bun gust. De cele mai multe ori acestia se vad nevoiti sa refuze, ba din motive financiare ba pe motiv ca parintii si-ar dori foarte mult ca ei sa plece din casa parinteasca. Desi pretuim traditiile si consideram fericirea parintilor foarte importanta, putem argumenta cu usurinta aceasta preferinta a noastra. Traditia spune ca, in mod normal, se pleaca de la mire de acasa, se merge dupa nasi si apoi dupa mireasa. E foarte usor de remarcat faptul ca mireasa beneficiaza de cel mai putin timp pentru fotografii, deoarece atunci cand fotograful ajunge la ea, aceasta este deja imbracata, pregatita si extrem de emotionata in asteptarea mirelui. De aceea fotografiile realizate nu mai sunt la fel de reusite, neluand in calcul faptul ca de cele mai multe ori apartamentele au camere destul de mici, pline de oameni si agitatie (inca un factor ce dauneaza din punct de vedere fotografic).
Fotografiile realizate in timpul pregatirii mirelui si a miresei sunt, dupa parerea noastra, foarte valoroase iar atunci cand esti dispus sa platesti o suma destul de mare pentru fotograful tau de nunta, ar trebui sa iei in calcul acest detaliu. Iti doresti fotografii cu pregatirea ta ca si mireasa, iti doresti fotografii cu tine si sotul tau relaxati si bucurandu-va de momentele de liniste dinaintea inceperii efective a nuntii!

Fotografii Conac Archia

Gabi si Nicoleta au acceptat din start propunerea noastra de a pleca amandoi din aceeasi locatie si si-au ales una cu adevarat deosebita. Cei doi au plecat de la Conacul Archia din Deva, locatie aleasa si pentru petrecerea din timpul noptii. Dupa cum bine se poate observa in imagini, am avut timp sa punem pret pe detalii si pe pregatirea celor doi, realizand fotografii, din punctul nostru de vedere, foarte reusite. Intreg conacul are camere tematice extrem de frumoase, decorate cu bun gust, lucru ce ne-a pus imaginatia la incercare si ne-a ajutat in compozitia fotografiilor noastre! In felul acesta am putut realiza fotografii demne de boieri contemporani, asa cum este si deviza conacului Archia.
Incepand cu locatia pentru pregatiri si sfarsind cu petrecerea, totul a fost la superlativ. Mirii au fost extrem de frumosi si expresivi, nunta a decurs minunat iar petrecerea a fost una pe masura! Sunt putine locatii de care am fost multumiti anul acesta, din punctul de vedere al prestatorilor de servicii, iar Conacul Archia este cu siguranta, una dintre ele!

Fotografii nunta Deva

Speram ca mica selectie de fotografii sa sprijine indeajuns spusele noastre iar pentru a putea vizualiza intreaga nunta si a putea descarca fotografiile, va invitam pe sectiunea Clienti. Parola o puteti cere mirilor Gabi & Nicoleta!