Sedinta foto trash the dress Luxemburg

Pe Gabi si Nicoleta ii stiti deja dintr-o postare anterioara! Ei locuiesc in Luxemburg, asadar impreuna am hotarat ca aceasta sa fie si locatia sedintei foto trash the dress. In calitate de fotograf am acceptat mai mult decat incantat aceasta propunere, fiind o ocazie potrivita de a vizita o tara noua si de ce nu, o provocare spre a realiza fotografii intr-o locatie necunoscuta. De ce spun necunoscuta? Pentru ca inainte de deplasare, in incercarea de a gasi locatii inedite, am dat un search pe google si surpriza…. nu am gasit mai nimic, in afara de parcurile pentru care luxemburghezii sunt apreciati dar care, in noiembrie, nu erau la fel de frumoase precum intr-o zi de primavara!

Nici vremea nu a fost de partea noastra, in ziua sedintei foto fiind foarte frig, lucru pe care Gabi il poate confirma cu usurinta si care ne-a dat cele mai mari batai de cap! Cu toate astea nu ne-am dat batuti, am vizitat mai multe locatii incercand sa exploatam ce e mai frumos din fiecare!

Fotografii nunta Luxemburg

Per ansamblu ne-au iesit fotografii foarte frumoase, cateva dintre ele le putem incadra chiar si la preferatele noastre din sezonul trecut, asadar ne declaram multumiti! Mai important este ca pe langa sedinta foto, am avut ocazia sa ne cunoastem si mai bine cu Gabi si Nicoleta, care acum ne sunt si prieteni si speram sa ramana asa mereu!

Atasam postarii cateva fotografii realizate pe parcursul sedintei foto trash the dress din Luxemburg, iar pentru a le putea vizualiza pe toate, va asteptam pe sectiunea Clienti!