Curs foto pentru incepatori

Curs foto pentru incepatori la deva

Workshop de fotografie pentru incepatori

De mai bine de 10 ani, jobul meu full time este acela de fotograf. M-am dedicat si ma dedic in continuare acestei meserii cu acelasi drag si entuziasm de la inceput. De-alungul timpului am invatat foarte multe lucruri despre fotografie si aparate foto, participand la mai multe cursuri si workshop-uri de specialitate. Fac acest lucru in continuare, deoarece consider ca toata viata trebuie sa inveti si sa te documentezi in domeniul in care activezi, asta pentru a nu te plafona. Am ajuns insa la nivelul la care ii pot invata si pe ceilalti lucruri legate de fotografie si de folosire a unui aparat foto DSLR. Deoarece multa lume imi cere mereu sfaturi si informatii, am hotarat sa realizez un workshop de fotografie pentru incepatori (entry level) pentru cei ce vor sa invete sa-si foloseasca aparatul foto pe setari manuale si sa le si inteleaga mai bine.

Ce vom face la workshop

1.Cunoasterea aparatului foto;

2.Utilizarea si setarile apartului foto personal;

-Timpul de expunere (viteza obturatorului)
-Diafragma/ Aperture
-Iso / Sensibilitatea senzorului
-Masurarea expunerii / Expometrul
-Balansul de alb
-Focalizarea
-Flash / Blitul (integral sau extern)
-Compozitia (educatie vizuala)

3.Utilizarea modurilor creative:
-Automat
-Prioritate timp S/AV
-Prioritate aperture A/TV
-Manual M

4. Shooting in oras
Dupa cateva ore de stat in studio, discutand si intelegand functiile aparatului foto vom iesi la o sedinta foto in oras pentru a pune in practica lucrurile invatate si discutate.
Sedinta foto in oras (Deva) va tine aproximativ 1-2 ore pentru a putea face cateva fotografii de portret, arhitectura si strada. Prin aceste fotografii vreau sa invatati despre stabilirea cadrelor, campul de profunzime, expunere, lumina ambientala, lumina artificiala si balansul de alb.

5. Discutii despre fotografii
Dupa sedinta foto prin oras vom reveni la studioul foto pentru a discuta despre imaginile realizate.
Aceste informatii pe care o sa le discutam la workshop nu va vor transforma intr-un fotograf profesionist peste noapte, dar daca veti pune in aplicare ceea ce vom discuta si veti exersa si experimenta idei noi in fotografie, sansele pentru a deveni un fotograf talentat si profesionist sunt de partea voastra .

Cursul de fotografie pentru incepatori se va tine in studioul meu foto din cladirea Deva Mall la etajul 3 in data de 24 octombrie 2015. Fiecare grupa va fi alcatuita din maxim 10 cursanti carora le voi sta la dispozitie pentru sfaturi si intrebari o intreaga zi. Pretul participarii unei persoane la curs este de 200 Ron, iar daca aceasta este insotita de catre sot (iubit)/sotie (iubita) a doua persoana plateste doar jumatate, deci 100 Ron.

Curs de fotografie one by one

Cei ce doresc intreaga mea atentie pot participa la cursul de fotografie one by one unde vom petrece o intreaga zi impreuna deslusind secrete despre setari ale aparatului, incadrari in fotografie si prelucrare foto. Pretul pentru cursul foto one by one este de 400 Ron.

Pentru detalii si rezervari va stau la dispozitie la numarul de telefon Daniel Budau 0722465906.

Va astept cu drag!