Trash the dress Castelul Peles

Revin dupa aceasta lunga pauza de blog cu o postare ce sper sa fie pe placul vostru si cine stie, poate va veti face o idee despre o noua locatie pentru sedinta voastra foto dupa nunta. Mereu in cautare de locuri noi, i-am convins pe mirii mei Claudia si Nicu sa mergem pana la Sinaia pentru o sedinta foto trash the dress in curtea Castelului Peles.
Inainte de a povesti decursul sedintei foto si de a va prezenta o parte din fotografiile realizate la castel, mi-as dori sa va ofer cateva informatii organizatorice. Pretul pentru a realiza o sedinta foto in interiorul castelului Peles este, dupa parerea mea, nejustificat depasind cu usurinta suma de 1000 Ron. Partea buna este ca se poate fotografia in curtea castelului absolut gratuit iar, spre deosebire de alte locatii (despre care va voi povesti intr-o viitoare postare), intreaga constructie se va reflecta intr-un mod minunat in fotografiile realizate. Sunt o multime de locuri in care se poate fotografia, astfel incat intreg castelul Peles sa apara in fundal, intregind fotografia, fara a-i pune insa pe miri in “umbra”. Asta am incercat sa face si eu si, dupa impactul pe care fotografiile l-au avut, se pare ca am si reusit!

Fotografii Castelul Peles

Mi-as dori sa fac un scurt rezumat despre istoria castelului Peles, insa din lipsa de timp si din pricina faptului ca nu ma consider un bun povestitor, ma voi rezuma strict la fotografii. Informatii despre constructia in sine, orele de functionare si tarife gasiti cu usurinta pe internet.

Pe langa frumusetea locului, ceea ce a adus un plus sedintei foto a fost, in mod normal, dragostea. Mirii, fericiti si impliniti la aflarea vestii ca vor fi parinti, au radiat efectiv, lucru ce a condus spre realizarea unor fotografii foarte reusite. Oboseala, greturile si caldura nu au fost o problema prea mare. Greutatea a fost data, evident de catre aglomeratia de la castel, lucru care insa pe o parte ne bucura, deoarece observam ca si in Romania turismul incepe sa prinda aripi.

O parte din fotografiile realizate in cadrul sedintei foto de la Peles le gasiti atasate mai jos, si sper ca prin ele, sa va dati seama de frumusetea locului si, de ce nu, sa mergeti sa il vizitati!

Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-1 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-2 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-3 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-4 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-5 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-6 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-7 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-8 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-9 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-10 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-11 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-12 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-13 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-14 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-15 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-16 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-17 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-18 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-19 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-20 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-21 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-22 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-23 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-24 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-25 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-26 Fotografii nunta after wedding Sinaia Castelul Peles-27

Daca doriti sa vizualizati intreaga poveste formata din 153 de fotografii de la sedinta foto ce a avut loc la Castelul Peles din Sinaia, acestea se pot vizualiza la sectiunea Client. Sa nu uitati sa cereti parola de la sectiunea After Wedding Nicu si Claudia.

Share, Like sau un Comentariu sa stiti ca nu ma supara 😉

Cu drag Daniel Budau,