Wedding day Ovidiu & Nadia

Fotografie de nunta

Dragilor, va doresc din tot sufletul sa ramaneti asa cum sunteti atat impreuna cat si ca persoane. Sunteti mortali de faini si plini de viata, dragoste si o prietenie de neimaginat. Bucuria mea de a va cunoaste si a petrece alaturi de voi in ziua nuntii a fost o deaosebita placere si bucurie. Ma bucur ca v-am cunoscut si mai alels pentru ca am avut ocazia sa fotografiez ziua nuntii voastre.

Cu drag fotografiem eveniemnte, dar cand vine vorba de a calatorii in alte tari si a cunoaste persoane ca Ovidiu si Nadia este o bucurie fara limite. Experienta care am avut-o alaturi de voi si a fotografia nunta voastra a fost o ocazie super faina! Cu drag sper sa ne vedem si la alte evenimente si a va fotografia!

Casa de piatra si multa fericire dragilor!

As spune multe deoarece tot ce ati oferit voi a fost ca si cum ne-am fi cunoscut de o viata, dar cred ca fotografiile sunt si ele asteptate de voi. Va pup dragilor!

Pentru a accesa toate fotografiile din ziua nuntii accesati sectiunea clienti, iar pentru datele de conectare cereti parola de la fericitii miri Ovidiu (pe Ovidiu il gasiti pe motor sau prin masina) sau Nadia.