Ședință foto! Portrete de sărbători la Gheata lui Moș Crăciun

 

Oricât de grele și primejdioase vremuri am trăi, Sărbătorile iernii vin și odată cu ele și alaiul lor de bucurie și optimism. Și tocmai pentru că avem credința că întotdeauna după rău vine bine, și tocmai pentru că știm că Moș Crăciun se pregătește, nici noi nu am stat cu mâinile în sân.

Am amenajat studioul nostru foto din Deva astfel încât să fie ”virus-proof” pentru dumneavoastră. De la un client la celălalt, dezinfecție continuă, acces cu mască, substanțe dezinfectante ultra eficiente. Dar nu e doar asta! Am avut grijă ca fiecare minut din cele dedicate ședinței foto de Crăciun să fie el însuși o bucurie: sunteți feriți total de tumultul lumii de afară. Decorul cald din studio, gândit pentru mici și pentru mari,  vă îmbrățișează protectiv familia din prima clipă.
Veți fi doar dumneavoastră, ticăitul de greiere întârziat al aparatului foto profesional și bucuria unei experiențe plăcute trăite în familie de  Crăciun.  E gândit să fie așa. Am învățat că astfel putem capta în imagine rezonanța caldă pe care o naște Crăciunul în fiecare dintre noi.

Iar anul acesta, după dificile căutări, am găsit adresa unde se ascunde Moș Crăciun pentru a se pregăti în liniște de Sărbători. Nici nu bănuiți ce ingenios e Moșul!  A ales un loc pitoresc, cu brăduți la ”țol” festiv și norișori electrificați cu leduri, care, împreună, înconjoară o grandioasă GHEATĂ stilizată, care, în realitate, ce să vezi?, e chiar locuința sa. Lumina aprinsă la toate ferestrele indică fără greș că Moș Crăciun robotește intens. Decorul este în nota casei! Cât se poate de realist, palpabil și natural. Opera unui scenograf care de-a lungul anilor a atras spectatorii în mirajul decorurilor de poveste al scenelor de teatru.

În studioul nostru fotografic sunteți pe mâini bune, atunci când veniți să căutați rețeta unei amintiri frumoase de familie. Tehnologia și priceperea noastră garantează emoție și nostalgie ori de câte ori, în anii care ne așteaptă, veți privi imaginile în care nepoții și bunicii, părinții, mătușa și verișorii s-au fotografiat la casa din GHEATĂ a lui Moș Crăciun.

Vă invităm deci la Studioul nostru din Deva!

Sunteți pregătiți? Atunci…ZÂMBIȚI, VĂ ROG! CLICK-CLICK!

EMOȚIE ȘI CALITATE GARANTATE!

ANUNȚ

Oferta cuprinde un pachet de 30-50 de fotografii premium, editate și predate ”la cheie”. Ședința foto se încadrează ca timp în maxim 30-45 de minute.
Programările încep din data de 25 octombrie 2021 și se fac din oră în oră. Pentru ședințele foto de week-end se percepe un comision de 50 de lei.
Pentru ședințele foto  prețul este de 300 de lei.

Pachet 1

* Un decor de poveste 

* Durata sedintei foto este de 30-45 minute

* 30-50 de fotografii prelucrate conform celor de prezentare

* predare in format digital

* Predarea fotografiilor in 5 zile lucratoare de la sedinta foto prin mediul on-line

* Pret – pachet 1

 

* –300 lei Luni-Vineri 1 decembrie – 31 decembrie 2021

* – 350 lei S-D

Pachet 2

* Un decor de poveste 

* Durata sedintei foto este de 30-45 minute

* 30-50 de fotografii prelucrate conform celor de prezentare

* predare in format digital

* 5 magneti 10×15 cm

* Predarea fotografiilor in 3 zile lucratoare de la sedinta foto prin mediul on-line

* Pret – pachet 2

 

* –350 lei Luni-Vineri 1 decembrie – 31 decembrie 2021

* – 350 lei S-D

Pachet 3

* Un decor de poveste 

* Durata sedintei foto este de 45-60 minute

* 50-70 de fotografii prelucrate conform celor de prezentare

* Predate in format digital

* Tablou pe panza (Canvas) 50×70 cm

* 5 magneti 10×15 cm

* Predarea fotografiilor in 3 zile lucratoare de la sedinta foto prin mediul on-line

* Pret – pachet 3

* –650 lei Luni-Duminica 1 decembrie – 31 decembrie 2021

Programările se fac :

Online: Facebook
Telefonic +40722465906