Sedinta foto dupa nunta la Cascada Cioclovina 02

Sedinta foto trash the dress la Cioclovina

Ma bucur enorm cand lucrez cu miri inventivi sau cu aptitudini deosebite. In clipa in care m-am intalnit cu Ela, am stiut ca atat nunta cat si sedinta foto trash the dress vor fi speciale. Ela si Mada sunt un cuplu foarte tare, pasionati de drumetii, de dresarea soimilor, de istorie si natura. De aceea am hotarat ca pentru sedinta foto de dupa nunta sa fugim de agitatia din Deva intr-un loc superb unde linistea si peisajele ne-au uimit si ne-au umplut de energie.
Un prim popas am facut la Cioclovina la cascada unde am realizat cateva fotografii si unde am inghetat de frig atat noi cat si mirii (norocul nostru ca asta nu se observa din fotografii). In ciuda frigului a fost o atmosfera foarte placuta iar in urma scurtei sedinte foto ne-am ales cu o serie de fotografii foarte frumoase.
Satui de frig am hotarat sa urcam pe munti in locul favorit al lui Madalin. Dupa o ora de urcat dealuri si mers pe jos am ajuns in locul dorit. Ajunsi acolo am realizat ca a meritat efortul si am inceput sa pozam. Razele solare si-au adus aportul in fotografii totul fiind rupt dintr-un peisaj din povesti.
La sfarsitul sedintei foto am luat parte la cel mai savuros picnic si am coborat obositi insa extrem de multumiti de felul in care ne-am petrecut ziua. Ne-am intors la Deva nerabdatori sa va aratam o parte din fotografiile realizate!
Fotograf: Daniel Budau
Asistent: Claudia Iorga
Aparatura foto: Canon 5D Mark III; Canon 85mm 1.2; Sigma 35mm 1.4

Fotografii sedinta foto Cascada Cioclovina

Sedinta foto dupa nunta la Cascada Cioclovina 03

Sedinta foto dupa nunta la Cascada Cioclovina 01

Sedinta foto dupa nunta pe muntii Sureanu