Planul unei nunti perfecte

Astazi ma voi adresa viitoarelor mirese:

Si-a facut curaj sa te ceara in casatorie, iar tu bucuroasa te lauzi cu superbul inel de logodna primit cu atata drag. Ai de pregatit nunta visurilor tale si cauti informatii in stanga si in dreapta pana la epuizare.

De-a lungul timpului am participat la nenumarate nunti reusite sau nu, ceea ce ma indreptateste sa iti dau cateva sfaturi.Stabileste un buget, nu prea mic, deoarece vrei o nunta de vis, nu-i asa?

Alege data, fa-ti o lista cu numarul de invitati si fugi sa rezervi localul care iti place, sa nu il aleaga alta inaintea ta.

Biserica si starea civila nu iti vor da batai de cap, dar ce faci cu petrecerea?Alege furnizori de servicii priceputi si nu vei intampina probleme!

In ziua nuntii un aport important il are muzica. Fie ca alegi un dj sau o formatie, asigura-te ca vor intretine atmosfera intr-un mod exceptional. Poti chiar sa faci o lista cu piese pe care ai vrea neaparat sa le asculti de-a lungul petrecerii.

Decorarea salii este de asemerea foarte importanta, de aceea ar trebui sa alegi o firma serioasa de decoratiuni.

Cel mai important este insa ca tu sa arati exceptional in ziua nuntii! Alege o rochie de mireasa dar sa fie si comfortabila. Asigura-te ca make-up-ul si coafura ta vor fi perfecte, deoarece niciun  fotograf nu iti va retusa suvitele rebele sau defectele machiajului in toate fotografiile nuntii.

Ca tot vorbim destre fotograf, alege servicii foto si video de calitate, deoarece fotografiile si filmarea sunt singurele amintiri palpabile din ziua nuntii. Alege calitatea in detrimentul cantitatii si nu te zgarcii, alege un raport calitate-pret corect!

De luat in seama sunt si celelalte detalii si cheltuieli precum: invitatii de nunta, marturii, lumini ambientale, aranjamente florale, gheata carbonica sau artificii.

Iar in final un ultim sfat: less is more! Alege simplitatea in defavoarea kitsch-ului, te asigur ca te prinde mai bine!

Alte persoane au mai vizitat si portofoliu cu fotografii de nunta