Cu ocazia zilei de 8 martie am realizat, impreuna cu prietenii nostri de la Jaal Design, doua decoruri desprinse parca din povesti. Cu intentia clara de a face fiecare zi speciala sa conteze pentru clientii nostri, am initiat un nou proiect, si anume, mini sesiuni foto in decoruri tematice.

Invitam asadar mamici si pitici, viitoare mamici si poate chiar si tatici sa faca parte din noul nostru proiect, rezervand o sedinta foto in luna martie. Decorurile se vor schimba lunar in functie de anumite evenimente speciale.

Profitand de inceputul acestui frumos proiect, anuntam si redeschiderea studioului foto Daniel Budau Photography, tot in incinta cladirii Deva Mall, de aceasta data la etajul al doilea. Va asteptam cu drag sa ne vizitati, cafeaua o dam noi!

Pretul promotional pentru o mini sesiune foto, cu ocazia redeschiderii studioului nostru, este de 75 RON. Durata acesteia va fi de 30 de minute, se pot utiliza ambele decoruri si intreaga noastra recuzita. Dealungul celor 30 de minute se vor realize mai multe fotografii, 10 dintre ele vor fi prelucrate si predate in format digital iar una dintre fotografii va fi imprimata in format A4.

Devenind clienti fideli ai mini sedintelor noastre foto, beneficiati de reduceri pentru sesiunile urmatoare!

Pentru detalii si rezervari ne puteti contacta la nr. de tel. 0722465906 sau 0727439653.

Va asteptam cu drag!


Decor valabil in luna martie!