Fotografii nunta Adrian & Cristina

 

Adrian și Cristina, doua suflete pline de energie și dragoste, și-au unit destinele într-o nuntă de poveste pe data de 9 septembrie 2023,  Ziua specială a început cu o sesiune de fotografii care a capturat frumusețea și fericirea fiecărui mire în parte.

După aceea, oaspeții s-au îndreptat către Catedrala Metropolitană din Timișoara, unde a avut loc cununia religioasă într-o atmosferă plină de emoție și solemnitate. Adrian și Cristina si-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu și a celor dragi, într-un cadru impresionant, plin de simbolism și spiritualitate.

După nuntă, mirii și invitații s-au reunit pentru o sesiune de fotografii în care privirile lor exprimau totul – dragoste, bucurie și entuziasm. Fiecare moment capturat păstra în el o poveste și o amintire pe care toți cei prezenți le vor purta mereu în inimă.

Apoi, petrecerea a prins viață la Villa Trevi din Bazosu Nou, un loc deosebit amenajat special pentru acest eveniment unic. S-a inceput printr-o sedinta foto in incinta locatiei unde miirii au avut timp de o scurta relaxare si cateva fotografii superbe de la balcon. Atmosfera a fost încălzită de sunetele muzicii live, susținute de populara formație “Hunedorenii”, avându-i pe talentații soliști Bogdan Toma și Sorin Modirca. Aceștia au reușit să creeze o atmosferă întreținută și plină de veselie, care a făcut ca petrecerea să fie una de neuitat. Nu puteam sa il omit pe unul dintre cei mai buni dj, Marius Popa care a facut o atmosfera de poveste

Ambianța vibrantă s-a împletit cu momentele romantice în care Adrian și Cristina și-au scos la dans dragostea și bucuria lor, demonstrând că ei sunt suflete pereche. Privirile îndrăgostite și gesturile tandre au umplut sala de o energie unică și magică.

Oaspeții au dansat și au petrecut până în zori, sub lumini strălucitoare și decoruri elegante, bucurându-se de preparate delicioase și băuturi fine. Ansamblul format din nuntași, prieteni și familie a făcut ca acest eveniment să fie unul plin de voie bună și distracție.

Această nuntă de vis, în care Adrian și Cristina și-au unit destinele într-o zi specială, va rămâne mereu în amintirile tuturor celor prezenți. Dragostea, bucuria și energia emanate de acești miri minunați și de oamenii dragi lor au transformat această zi într-o experiență de neuitat.

Cu drag,
Echipa Daniel Budau

Pentru a accesa toate fotografiile din ziua nuntii accesati sectiunea clienti, iar pentru datele de conectare cereti parola de acces la fericitii miri Adrian sau Cristina.