Fotograf botez Deva

De curand am luat parte la botezul micutului Lucas Lucian ce a avut loc in Deva. Extrem de fotogenic, Lucas ne-a surprins cu zambete sincere si cu rasul lui colorat. El nu s-a sfiit in fata aparatului foto si ne-a adus tuturor zambetul pe buze, asa cum, cu siguranta, vi se va intampla si voua la vizualizarea fotografiilor.
La crestinarea micutului Lucas ce a avut loc in biserica ortodoxa din Deva, el a dormit tun pana in momentul baitei cand, suparat ca a fost deranjat, acesta a inceput sa planga cat a putut de tare. A vrut sa ne arate cat de galagios poate fi si a si reusit! Galagia nu a durat mult iar lucrurile s-au calmat, dupa cum reiese si din fotografii iar micutul Lucas a inceput din nou sa zambeasca!
Petrecerea a avut loc la restaurantul Sava din Deva si a fost una de pomina, cu un decor de poveste, ursitoare, prajituri si muzica buna, iar Lucas a fost la fel de cuminte si de zambitor in fata aparatului foto ca si la inceputul zilei.

Fotograf botez Cluj

Desi fotografiem des botezuri atat in Cluj cat si in Deva, orasul natal, se intampla rareori ca si copii sa socializeze atat de bine cu aparatul foto, iar atunci cand acest lucru se intampla, incercam sa redam fericirea acestora in cel mai placut mod posibil! Speram ca fotografiile realizate sa fie pe placul tuturor, iar pentru a vizualiza si descarca imagini de la intregul eveniment va rugam sa accesati sectiunea Clienti!