Workshop fotografia de nunta Timisoara

In urrma cu 2 saptamani am participat la un workshop de fotografie de nunta, tinut de catre Marian Sterea la Hotel Ambasador din Timisoara. Decizia de a lua parte la acest curs, a venit datorita faptului ca sunt unul dintre fotografii care investesc mereu in pregatirea lor, dar si datorita faptului ca il apreciez foarte mult pe Marian Sterea si stilul sau de a fotografia.
Am aflat informatii noi, iar tot ceea ce am “prins” in timpul discutiilor a putut fi pus in practica in cadrul unei sedinte foto pe teren. Fotografiile realizate le-am atasat acestei postari.
Participarea unui fotograf la fel si fel de cursuri de specializare foto este foarte importanta, atunci cand acesta vrea sa se intreaca pe sine, devenind din ce in ce mai bun. Sfaturile si informatiile primite nu sunt doar despre tehnici de fotografie ci si despre promovare si despre cum sa iti conduci afacerea intr-un mod benefic. Toate acestea mi-au fost de mare ajutor.
In incheiere as vrea sa ii multumesc lui Marian Sterea pentru toate sfaturile si informatiile oferite si mai ales pentru decizia de a realiza acest workshop in Banat.

Fotograf nunta Timisoara workshop 1

 

 

 

 

Fotograf nunta Timisoara workshop 6

 

Fotograf nunta Timisoara workshop 8

 

 

 

Fotograf nunta Timisoara workshop 12

Mai multe fotografii se pot vedea in sectiunea workshop.