Sedinta foto de iepuras in Deva

Cu ocazia Pastelui v-am pregatit o surpriza vesela si colorata in studioul foto din Deva! Datorita feedback-ului pozitiv de anul trecut, am hotarat sa reluam anul acesta proiectul cu sedinte foto tematice. Primavara se lasa intens asteptata iar in incercarea de a o grabi putin am realizat, alaturi de prietenii nostri Jaal Design, doua decoruri de poveste pentru mini sedintele foto de Pasti! Desi la fel de frumoase si complexe, decorurile vor fi total diferite de cele de anul trecut!

Easter mini session

Sesiunile foto de Pasti vor avea loc in studioul nostru foto din incinta cladirii Deva Mall, la etajul al doilea si se vor desfasura in perioada 19 martie – 6 aprilie. Pretul unei sedinte foto de Pasti este de 200 ron, durata ei este de 45 de minute iar pachetul include minim 20 de fotografii prelucrate si predate in format digital intr-o galerie online si un tablou canvas (pe panza) de dimensiunea 60×40 cm. Atentie insa, sedintele foto de nou nascuti nu intra in aceasta oferta!

 

Sedinta foto Pasti Deva

Dam startul la rezervari! Locurile sunt limitate! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la numarul 0722 465 906 sau pe pagina noastra de facebook Daniel Budau Photography.

Disponibilitate Calendar