Sedinta foto trash the dress in Alba Iulia

Cetatea Carolina din Alba Iulia este o destinatie perfecta atunci cand vine vorba despre cautarea unei locatii pentru sedinta foto de dupa nunta. De aceeasi parere au fost si mirii nostri Dumitru si Roxana. Inarmati cu rabdare, aparatura foto si multa voie buna am pornit in cautarea locurilor cele mai frumoase pentru realizarea unei sedinte foto trash the dress aparte. La prima incercare, vremea ne-a pus bete in roate intampinandu-ne cu o ploaie de toata frumusetea, a doua oara insa, a fost cu noroc! Stiam inca de la inceput ca vrem sa cream o poveste speciala prin fotografiile de la sedinta foto, asa ca in afara faptului ca am fotografiat in mai multe locatii frumoase in Alba Iulia, aveam nevoie si de o prelucrare speciala a fotografiilor.

Prelucrarea fotografiilor in detaliu

Dupa cum spuneam mai sus, ne-am dorit sa redam o poveste frumoasa prin imaginile noastre asa ca am insistat foarte mult pe partea de prelucrare. In calitate de fotograf de nunta, consider ca munca mea nu presupune doar bune cunostinte ale tehnicii de fotografiere si prelucrare foto ci si realizarea unor fotografii speciale, din care sa reflecte, in functie de caz, dragostea si atasamentul, uimirea, trairile, vesnicia si de ce nu, oprirea timpului in loc, exact atunci cand am fost cei mai fericiti. Ceea ce a iesit speram sa va placa!
Pentru a intelege mai bine in ce consta munca unui fotograf profesionist de nunta, am atasat un exemplu de before & after unde puteti vedea cum a aratat una din fotografiile de la Alba Iulia atunci cand a fost realizata si cum arata produsul final. O puteti vizualiza printr-un simplu click pe Before & After.
Noi va dorim vizionare placuta si ne-am bucura daca ne-ati da un feedback cu parerea voastra referitoare la acest nou stil fotografic pe care cu pasi mici incepem sa il adoptam!

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-2

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-3

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-4

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-5

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-6

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-7

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-8

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-9

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-10

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-11

fotografii-after-wedding-cetate-alba-iulia-1