Fotograf de nunta Daniel Budau

Incep prin a spune ca titlul nu este cel mai reusit si ca nu reda nici macar 15% din ceea ce urmeaza sa cititi in aceasta postare. Asta deoarece nu este vorba doar despre o nunta ce a avut loc in Hunedoara ci despre surprizele placute si neplacute ale vietii.
Ca si fotograf de nunta, dar in special ca om uneori se intampla sa cunosti persoane foarte compatibile cu tine si, mai mult decat atat, uneori se intampla ca viata sa se incapataneze sa aduca persoane speciale impreuna indiferent de obstacole.
Cand Oana si Radu ne-au contactat, nu mi-am dat seama despre cine este vorba, insa am putut observa dintr-o simpla discutie telefonica faptul ca imi apreciaza munca si ca sunt cu adevarat interesati de serviciile mele foto. Ulterior am inteles insa si de ce! Daca viata nu ar fi fost nedreapta, ar fi trebuit sa ne intalnim la nunta surorii Oanei, Lavinia, pe care am asteptat-o cu sufletul la gura, dar care, din pacate, nu a fost sa fie. Apoi, tot viata, ne-a aratat ca poate fi mult mai crunta decat atat….
Cu toate astea, la cateva ore dupa discutia telefonica, ne-am cunoscut personal si mi-am dat seama inca din prima clipa ca ei vor fi mirii mei si ca totul va decurge foarte bine. Chimia dintre noi a fost puternica, iar acest lucru face in meseria mea un lucru foarte important. Mirii sunt relaxati in ziua nuntii, se simt bine in prezenta mea iar acest lucru reiese cu usurinta din fotografiile realizate.

Fotografii nunta Hunedoara

Nunta a avut loc in Hunedoara si, pot spune cu mana pe inima, ca a fost o nunta plina de emotii si de momente minunate. Emotia poate fi remarcata de oricine, cu atat mai mult de catre cei care stiu intreaga poveste. Oana este si a fost o mireasa superba iar lacrimile din ochii lui Radu certifica acest lucru. Frumusetea, iubirea, emotiile, mandria parintilor si fericirea de pe chipul tuturor au fost ingredintele cheie in realizarea unor fotografii de nunta de care, eu personal, sunt foarte incantat. La fel sper sa fie si ei! Petrecerea a fost de asemenea una pe cinste, la restaurantul “Corvin” din Hunedoara. Sedinta foto dupa nunta inca nu a avut loc, insa speram sa o facem intr-o locatie cel putin la fel de frumoasa ca si Oana si Radu.
Sunteti oameni minunati si ma bucur ca v-am cunoscut si ca v-am fost alaturi in ziua nuntii!
Atasez aici o mica parte din fotografiile realizate in ziua nuntii, iar intreaga nunta o puteti vedea la sectiunea Client. Pentru parola ma puteti contacta pe mine sau o puteti primii de la miri!
Va doresc vizionare placuta!

Fotograf nunta Deva - Cluj Napoca-43

Fotograf nunta Deva - Cluj Napoca-46

Share, Like si un commentariu ca altfel ma supar! 😉