Fotograf nunta Deva

Dupa lungi asteptari, am reusit sa realizez o selectie de fotografii de la nunta unor frumosi prieteni. Oameni faini, Alina si Gabi, au organizat o super-nunta, cu o multitudine de momente frumoase, invitati pe masura si, desigur, cu mine ca si fotograf.

Nunta a avut loc in Deva, iar Alina, plina de emotii si extrem de fericita, ne-a molipsit pe toti cu entuziasmul ei fara limite! Se pare ca in cazul ei emotiile sunt cat se poate de constructive si molipsitoare! Lucrul acesta se poate observa fara prea multa greutate in fotografiile din ziua nuntii ce urmeaza sa le atasez.

M-am bucurat in special deoarece Alina a fost o mireasa lipsita de inhibitii (in cel mai bun sens posibil) lucru care mi-a permis sa ii fac pe fuga si cateva fotografii boudoir cu care, eu personal, ma mandresc! Desigur, unele dintre ele sunt doar in posesia miresei si nu le pot face oficiale!

Ca sunt doi miri frumosi si prieteni cu aparatul foto stiam inca de la sedinta foto de logodna, insa in ziua nuntii totul a fost la superlativ.

Ca si fotograf de nunta apreciez mereu atunci cand mirii vor sa iasa din tipar, cand vor sa realizeze o nunta interesanta, iesita din standarde, intr-un cuvant, extraordinara! Iar lui Gabi i-a iesit pe deplin! Un plus a reprezentat faptul ca petrecerea a avut loc la Sala de evenimente Mercurean Grandballroom unde toate nuntile sunt reusite datorita echipei si a interesului pe care aceasta il arata mereu!

Fotografii nunta Deva

Atasez aici mica selectie promisa, iar pe sectiunea Client gasiti toate fotografiile din ziua nunta, desigur dupa ce ati aflat parola de la Gabi sau Alina!

Urmeaza si o sedinta foto trash the dress pe masura, ce speram sa o realizam cat mai curand posibil!