Fotografii botez Maria Izabel

Cu drag am revenit la Severin pentru a o fotografia pe micuta Maria Izabel. Pe fericitii parinti Bebe si Cami i-am fotografiat in ziua nuntii lor in 2017 si a fost o bucurie imensa sa fiu alaturi de ei in una dintre cele mai importate zi din viata lor.
Acum a venit un alt moment important din viata lor, acela fiind botezul micutei unde am luat parte ca fotograf cu drag.
A fost un botez superb chiar daca data pe 9 februarie 2019 ar fi o data friguroasa, noi am trecut cu bine “ca sa nu uit, mici surprize cu aparatura care peste noapte a stat in masina si cand am intrat in casa s-a aburit”:)), dar cu o scurta pauza cum am ajuns mai repede ne-am putut folosi aparatura cu bine.
Micuta Izabel a trecut cu brio scurta sedinta foto, a doua, ca prima sedinta foto de botez care trebuia sa aibe in casa  cu minunatul cos de baloane nu a vrut sa se lase fotografiata. In fotografiile din ziua botezului o sa vedeti si minunatele fotografii din superbul cos cu baloane.

Fotograf Drobeta Turnu Severin

Ca sa nu va mai retin cu micile povesti va urez vizionare placuta la scurta selectie cu fotografii facute pe parcursul evenimentului.


Pntru a putea vizualiza si descarca toate fotografiile din ziua botezului accesati sectiunea Clienti, si cereti parola de la Bebe  sau Cami!per sa va placa & enjoy the view!

Nu uitati sa lasati si un comentariu! 😉