Fotograf nunta Brad

Se pare ca a inceput sezonul evenimenelor, mai precis a nuntilor. Cu drag in data de 14 aprilie am luat parte pentru prima oara in acest an in calitate de fotograf la nunta in Brad si impreuna cu echipa mea care au facut si video am reusit sa surprindem amintiri placute.
A trecut mai putin de 1 luna si in acest timp scurt am reusit sa ne intrecem pe noi prin a le oferii mirilor amintirile din ziua nuntii.
Andrei si Catalina, doi tineri frumosi si foarte indragostiti, au avut o nunta de vis. Nunta a avut loc la Juliana Ballroom din Brad unde am reusit sa facem si cateva fotografii langa superba piscina chiar daca seara a venit mai repede decat ne asteptam acest lucru nu ne-a speriat sa facem scurta sedinta foto. Despre muzica putem spune numai cuvinte de lauda, o formatie de vis care stie sa tina lumea in picioare, Formatia Vest Music.

As putea sa povestesc multe despre superba nunta si despre cei doi miri care au avut incredere sa le fiu fotograf la nunta cat si prieten, dar mai bine va las sa vizionati cateva fotografii din ziua nuntii.

 

Pentru a putea vizualiza si descarca toate fotografiile din ziua nuntii accesati sectiunea fotografii nunta Andrei & Catalina, si cereti parola de la Andrei  sau Catalina!

Sper sa va placa & enjoy the view!

Nu uitati sa lasati si un comentariu! ?
Daniel Budau – Fotograf nunta Brad