Fotograf nunta, webdesigner, dar mai ales om. Am ales fotografia ca si ocupatie principala si ma zbat mereu sa realizez o cariera de succes in acest domeniu.
De ce fotografia de nunta? Cred ca este una dintre cele mai frumoase ramuri ale fotografiei, dar si cele mai grele. Spun acest lucru deoarece de-a lungul carierei am intampinat o multime de obstacole la nunti. A fi un bun fotograf de nunta inseamna sa ai capacitatea de a trece peste obstacole, flexibilitate, rapiditate, dar mai ales sensibilitate.
Prin fotografiile mele de nunta aduc un tribut dragostei!
Imi place la nebunie sa imortalizez dragostea sub toate formele ei: iubirea care ii leaga pe miri, dragostea si regretul din ochii parintilor care isi privesc comorile pornind pe un nou drum, precum si fericirea celorlalti pentru fericitii miri.
Practic fotografia de nunta din pura placere si prefer sa ma axez pe calitate in detrimentul cantitatii. Acesta este si motivul pentru care iau un singur eveniment pe weekend, caruia sa ma dedic in totalitate pentru ca rezultatul sa fie pe placul meu dar mai ales al clientilor mei.