Sedinta foto tematica de familie

In luna Aprilie asteptam toti iepurasii sa ne viziteze la studioul amenajat special pentru Pasti. Am realizat un decor minunat, gandit pentru sedinte foto de familie, vesel si colorat. Va asteptam plini de voiosie la o mini sedinta foto cu ocazia Pastelui si va promitem multe surprize dulci si frumoase atat pentru pitici cat si pentru parinti.
Decorul a fost gandit si realizat de catre prietenii nostri din echipa Jaal Design si sincer va spunem ca a iesit perfect.
Durata unei mini sesiuni foto este de 30-40 de minute iar in acest timp se vor realiza mai multe fotografii dintre care 10 vor fi prelucrate in amanunt si predate in format digital. Una dintre surprize consta intr-o fotografie in format A4 inramata iar surprizele pentru cei mici…. le tinem inca secret!

Beneficiaza de reducere devenind client fidel

Costul unei mini sesiuni foto de Pasti este de doar 100 de lei. Dupa cum probabil stiti deja, decorurile se vor schimba lunar, iar clientii fideli, cei ce participa la cel putin 2 sedinte foto consecutive primesc un cupon de reducere pentru restul sedintelor din timpul anului.

Decorul va putea fi folosit in perioada 01.04-30.04.
Dam startul la programari acum!
Ne puteti contacta atat telefonic la numarul 0722465906 cat si pe facebook!

Va asteptam cu drag!

Mini sedinta foto de paste in studio foto din Deva 2017